Sebagai salah satu agensi terjemahan yang paling popular dan agensi terjemahan yang mempunyai laman web yang PALING BANYAK dilawati, Raffles Translation Services memberikan perkhidmatan terjemahan dan perkhidmatan interpretasi yang 100% tepat dan profesional untuk lebih daripada 100 jenis bahasa kepada institusi-institusi dan individu-individu di Singapura dan di seluruh dunia.

APA YANG KAMI TAWARKAN

Terjemahan & Transkreasi

Kami memberikan perkhidmatan terjemahan dan trankreasi dalam semua bidang seperti bidang undang-undang, teknikal, kewangan, perubatan, perniagaan dan sebagainya.

Terjemahan yang Diperakui

Bagi penyerahan kepada pejabat kedutaan untuk memohon Visa atau penyerahan kepada ICA, MOM, LTA, Polis Trafik, ACRA dan agensi-agensi kerajaan yang lain untuk memenuhi keperluan undang-undang dan imigresen.

Perkhidmatan Interpretasi      

Kami mempunyai sumber-sumber tempatan untuk memberi kedua-dua perkhidmatan interpretasi berturutan (CI) dan interpretasi serentak. (SI)

PERKHIDMATAN YANG LAIN

Lokalisasi Laman Web, Transkripsi, Penyuntingan, Bacaan Pruf, Mengatur Huruf (DTP), Suara Latar, Sari Kata, Alih Suara dan sebagainya.

JENIS TERJEMAHAN YANG KAMI BERIKAN

APAKAH KELEBIHAN KAMI?

  • Amat responsif. Pertanyaan akan dibalas dalam masa 10-30 minit, 24/7, setiap hari;
  • Pengalaman pelanggan yang positif;
  • Memberikan perkhidmatan transkreasi selain daripada perkhidmatan terjemahan;
  • Kadar bayaran yang paling kompetitif serendah $0.05/perkataan atau $20/muka surat;
  • Keupayaan untuk menyelesaikan projek yang besar dalam masa yang singkat.

APAKAH ULASAN PELANGGAN TERHADAP PERKHIDMATAN KAMI?

AAEAAQAAAAAAAAnkAAAAJDI1ZDE2MmI5LTE4NTUtNGZhNy05NDE5LTExYjZlYzEzZDQyNg
Christine Ho
Pengurus Pemasaran
Woodhead Pte Ltd

“Saya harus menterjemahkan profil syarikat saya daripada bahasa Inggeris kepada bahasa Cina dengan segera. Saya cuba mencari satu agensi terjemahan yang sesuai daripada internet dan telah menghantar emel kepada beberapa agensi terjemahan bersama-sama dengan teks yang perlu diterjemahkan. Raffles Translation adalah agensi pertama yang membalas pertanyaan saya—hanya dalam masa 10 minit! Kadar bayaran Raffles Translation adalah berpatutan dan mereka dapat menyelesaikan projek tersebut dalam tempoh masa yang singkat dan lebih cepat daripada masa yang dijanjikan. Hasil kerja telah diformatkan dengan amat profesional dan sempurna. Kami sangat kagum dengan terjemahan Raffles Translation yang tepat dan telah menggunakan istilah industri yang khusus dengan betul.

Kami berharap agar dapat menggunakan perkhidmatan Raffles Translation pada masa yang akan datang.”

Dapatkan Sebut Harga

Sila isi borang di bawah. Kami akan menghubungi anda dalam masa 30 minit.

Hubungi Kami

Alamat:
Raffles Translation Services
1 Jurong West Central 2,
#18-01, The Centris
Singapore 648886
Republic of Singapore

Nombor Teleforn: (65): 6570 6028

Emel: info@rafflestranslation.com.sg

IKUTI KAMI