Raffles Translation - Offers translation services in Singapore and worldwide

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Penterjemahan yang Diperakui

Penterjemahan yang diperakui bermaksud penterjemahan yang memerlukan pengesahan atau disahkan oleh notari sama ada dari syarikat penterjemahan atau notari awam untuk diserahkan kepada pihak berkuasa yang rasmi untuk tujuan undang-undang atau imigresen.

Sebagai sebuah agensi penterjemahan terkemuka di Singapura, kami berada di kedudukan yang unik kerana boleh memperakui apa yang kami terjemahkan. Dengan menggunakan beberapa teknik untuk mengurangkan kemungkinan penipuan, kami mengikuti piawai terjemahan perakuan dan memastikan ketepatan undang-undang dan kegunaannya. Setelah dokumen-dokumen diterjemahkan dan disahkan oleh Raffles Translation dengan cap “Penterjemahan Benar yang Diperakui” kami dan tandatangan orang yang bertanggungjawab ditampal, maka ia akan diterima sebagai sah oleh pemerintah Singapura atau organisasi rasmi dan bukan-rasmi yang lain, seperti kedutaan, universiti, syarikat insurans, mahkamah, dll

Proses Kawalan Kualiti kami diperhatikan dengan ketat apabila penterjemahan perakuan diperlukan. Itu bererti bahawa semua penterjemahan harus disunting dan dibaca pruf oleh penterjemah kedua dan ketiga dan diperiksa semula oleh pengurus QA kami sebelum disahkan oleh Raffles Translation.

Dokumen-dokumen perakuan yang biasanya dikenalikan oleh kami termasuk:

Dokumen-dokumen perakuan yang biasanya dikenalikan
oleh kami termasuk:
Surat perjanjian Anak Angkat
Afidavit
Perjanjian
Sijil Kelahiran / Perkahwinan / Penceraian / Kematian
Dokumen-dokumen Kastam
Diploma, Kertas Sekolah, Sijil Sarjana
Sijil Pengijazahan
Kad ID
Imigresen dan Perjanjian Naturalisasi
Lesen
Sijil Perubatan/Kemasukan Hospital
Pasport
Buku Panduan Penduduk Tetap
Laporan Polis
Surat Kuasa
Perjanjian Harta, Akta Perumahan
Surat Pengesyoran
Baucer untuk Pemindahan Telegrafik
Rekod Pembayaran Cukai
Pendaftaran Tanda Dagang
Invois VAT

KLIK DI SINI untuk mendapat sebut harga percuma tentang Penterjemahan Bersijil Khusus kami atau hubungi kami di talian +65 6570 6028.

< Kembali ke Penterjemahan Bahasa >< Kembali ke atas >