Raffles Translation - Offers translation services in Singapore and worldwide

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Perkhidmatan Penulisan Naskah Iklan

Berlainan dengan penterjemahan, penulisan naskah iklan memerlukan kreativiti dan keaslian. Penulis harus menulis dalam kata-kata sendiri dengan menghasilkan idea mereka sendiri ke dalam apa yang mereka tulis. Penulisan lebih diperlukan apabila anda ingin menyediakan produk syarikat anda dan perkhidmatan profil, risalah syarikat, surat berita, atau bahan pemasaran dan pengiklanan, dll. Dalam bahasa Inggeris atau bahasa ibunda.

Kami mempunyai sekumpulan penulis yang merangkumi pelbagai kombinasi bahasa dan mempunyai keupayaan untuk membantu syarikat anda untuk mengatakan hal yang benar dalam apa-apa bahasa, dan menyampaikan penulisan itu dengan elok dalam kualiti penerbitan.

Untuk melakukan hal ini, kami biasanya akan menilai apa yang anda inginkan dan kemudian memadankan projek penulisan anda kepada pasukan yang bersesuaian, penulis yang berpengalaman dengan pengetahuan industri yang khusus di negara sasaran untuk teks anda. Oleh kerana itu kami mengesyorkan anda supaya memberikan maklumat sebanyak mungkin, termasuk budaya syarikat anda, penonton sasaran untuk penulisan, gaya menulis, mesej utama yang akan disampaikan, dll. Apabila kami memahami syarikat anda dan maklumat yang anda ingin sampaikan, penulisan akan menjadi mudah dan tepat.

Selain itu, penulisan naskah iklan sering terlibat ketika bahan iklan atau pemasaran harus diterjemahkan, oleh sebab penterjemahan langsung tidak akan menghasilkan apa-apa selain kejanggalan. Kami mampu menyesuaikan teks yang diterjemahkan agar sesuai kepada penonton sasaran dengan menghasilkan kerja kami dan menjadikannya menarik sebaik mungkin.

KLIK DI SINI untuk mendapat sebut harga percuma tentang Perkhidmatan Penulisan Naskah Iklan Khusus kami atau hubungi kami di talian +65 6570 6028.

< Kembali ke Perkhidmatan Kami >< Kembali ke atas >